perjantai 10. maaliskuuta 2017

Yumi Lashes - ripsien kestotaivutus

Haluaisitko taipuisat ja näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä? No, se on hyvinkin mahdollista! Palveluihini kuuluva Yumi Lashes on uusi, mullistava tekniikka, joka omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimattavia irtokuituja tai mitään muutakaan keinotekoista lisäkettä. Yumi Lashes-käsittelyllä voidaan taikoa suorista ripsistä taipuisat 8-10 viikoksi.




Yumi Lashes syntyi vuonna 2008 ja siitä saakka se on saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailmaa. Eikä ihme, koska kyseessä on todella upea palvelu! Yumi on yksi henkilökohtaisista suosikkikäsittelyistäni, sillä omistan itse maailman suorimmat ripset joihin edes ripsientaivuttaja ei pure. Kestotaivutuksen avulla ripset pysyvät kaarevina ympäri vuorokauden, meikillä ja ilman. Mahtavaa!




Miten Yumi Lashes tehdään?

Yumi Lashesissa ripsi käsitellään niin, että ripsi taivutetaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Ripset taivutetaan eräänlaisen silikonimuotin päälle, jonka avulla ripset saadaan haluttuun muotoon. Toisin kuin ripsipermanentissa, Yumi Lashes-käsittelyssä käsitellään ainoastaan ripsen tyvi. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen. Samalla ripset myös värjätään, jotta lopputulos olisi mahdollisimman näyttävä.


Kuinka kauan vaikutus pysyy ripsissä?

8-10 viikkoa, eli ripsien elinkaaren ajan. Vaikutus lähtee sitä mukaa kun omat ripset uusiutuvat.


Kuvassa tekemäni Yumi Lashes-hoidon ennen- ja jälkeen kuvat. Molemmissa täysin meikkaamattomat ripset.


Kuinka kauan hoito kestää?

Hoito kestää 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti silmät kiinni ja rentouttavaa musiikkia kuunnellen.


Milloin voin uusia käsittelyn?

Sitten kun edellinen käsittely on kulunut pois, eli 8-12 viikon päästä.


Kuvassa tekemäni Yumi Lashes-hoidon ennen- ja jälkeen kuvat. Molemmissa täysin meikkaamattomat ripset.


Mitä kotihoito-ohjeita minun pitää noudattaa kun otan Yumi Lashes-hoidon?

Yumi Lashes-käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella tai hieroa 12 tuntiin. Koska kyseessä on rakennekäsittely, kotiin olisi hyvä ostaa ripsien hoitotuote, joka kosteuttaa käsiteltyä ripseä. Näin saat parhaimman ilon Yumi-hoidostasi ja ripset pysyvät hyväkuntoisina! Yumi Lashes ripsien kotihoitotuote maksaa 35 euroa.
Yumi-käsiteltyjä ripsiä saat meikata samalla tavalla kuin käsittelemättömiäkin ripsiä.


Kuinka paljon Yumi Lashes maksaa?

79 euroa, joka sisältää ripsien Yumi-hoidon ja kestovärjäyksen.



Tervetuloa kokeilemaan Yumi Lashesia! Lukuisat asiakkaani suosittelevat lämpimästi. :)

Varaa aika: 050-4121377 tai netistä www.timma.fi/beautybyanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti