keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Tervetuloa!

Hei vaan! Ruudun takana kirjoittelee luonnonkosmetiikasta innostuksensa ammentava kosmetologi ja parturi-kampaaja. Tarjoan kosmetologin palveluita monipuolisesti ja ammattitaidolla ihanassa pikku hoitolassani Tampereella.   

Hieman taustoistani: Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2013, parturi-kampaajaksi vuonna 2015 ja ripsienpidennyksiä olen tehnyt vuodesta 2014. Rakastan työtäni kosmetiikan ja ihmisten parissa ja koulutan itseäni jatkuvasti oppiakseni uutta. (Viimeksi kävin Soma Uplifting-kasvohierontakoulutuksen tammikuussa, siitä lisää infoa pian!) Palveluvalikoimaani kuuluu kasvohoidot, ripsipalvelut (pidennykset, kestovärjäykset ja kestotaivutukset), sokeroinnit sekä meikkaukset. 

Erityisenä intohimonani teen volyymiripsienpidennyksiä, koska pidän pikkutarkasta näpertelystä ja niitä tehdessä näkee työn tuloksen heti, mutta yhtä hyvin suosikkitöihini kuuluu myös kasvohoidot sertifioidulla luonnonkosmetiikkasarja EkoPharma Professionalilla. Minusta on kiva jakaa tietämystäni ihonhoidosta ja on mahtavaa kun asiakas saa ihopulmiinsa ratkaisun. Lisäksi kasvohoidoissa minua inspiroi niiden hyvää tekevä vaikutus mielelle. Kasvohoidossa kiireinenkin ihminen saa pienen hetken itselleen, ja toisen kosketus iholla tekee ihmeitä mielelle.

Miksi perustin blogin? Minusta on aina mukava ammentaa työssä oppimaani tietoa myös muille. Minulta kysytään päivittäin paljon kysymyksiä liittyen ihonhoitoon ja meikkaamiseen ja mielelläni kerron asioista joista tiedän. Asiakkaat on helppo ohjata nettiin lukemaan alan uutuuksista, tuotteista ja tarjouksista, joten oma blogi on tähän hyvä apuväline. En ole kirjailija - tai edes kovin hyvä kirjoittaja - mutta toivotaan että saan mielenkiintoista ja hyödyllistä luettavaa aikaiseksi! 

Blogissani kertaan tutut jutut ripsienpidennyksien saloista sekä päivitän asiakkaitani uusista asioista ja ohjeista, jotka olisi tärkeää tietää. Jaan myös ihonhoitovinkkejä kosmetologin näkökulmasta sekä omia kosmetiikkasuosituksiani ja kerron ajankohtaisista tarjouksistani.

Viihdyttäviä hetkiä blogin parissa!


Lämpimin terkuin,

Kosmetologinne Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti