perjantai 17. helmikuuta 2017

Soma Uplifting

Kouluttaudun mielelläni usein. Vaikka se vie jonkin verran rahaa ja aikaa, koen että se antaa monin verroin enemmän takaisin ja koulutuksien ansiosta pystyn myös laajentamaan osaamistani ja palvelutarjontaani. Viime kuussa kävin oppimassa Soma Uplifting-hieronnan saloja. Mutta mitä ihmettä se Soma Uplifting oikein on?


Soma Upliftingin taustaa

Soma Uplifting on ekokosmetologi Satu-Aamu Kankaan kehittämä kasvojen hierontamenetelmä. Satu-Aamu on lapsuusajoistaan lähtien saanut nähdä ja kokea monenlaisia hoitoja ja hierontatekniikoita eri maiden kulttuureista. Soma-hieronnan taustalla oli tarkoitus löytää menetelmä, jolla ihoa voisi kiinteyttää ilman konehoitoja, koska tällöin esimerkiksi myös raskaana olevat voisivat käydä ihoa kiinteyttävissä hoidoissa (monia laitehoitoja ei voida tehdä odotusaikana). Spontaanisti eri tekniikoita sekoittelemalla Satu-Aamu loi uudenlaisen hierontamenetelmän, joka todella toimi! Soma-hieronta sisältää vaikutteita muun muassa akupunktiosta, lymfaterapiasta ja ikiaikaisesta Ayurveda-terveystieteestä.



Mitä Soma Uplifting tekee?

"Soma Uplifting-hieronta heleyttää ihon ja tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvointielämyksen. Se saa kasvosi hymyilemään."

Soma Uplifting-hieronnalla on useita eri vaikutuksia:
– Kasvolihasten kireys ja jännitystilat vähentyvät.
– Niiden kimmoisuus ja aineenvaihdunta paranevat.
– Kasvolihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät.
– Kasvojen väri tasoittuu ja kirkastuu.
– Voimauttaa ja energisoi ihoa, mieltä ja koko kehoa.
– Rasitus silmien alueella vähenee ja turvotus pienenee koko hoitoalueella.
– Päänahan kireys helpottuu.
– Päänsärky lievittyy.
– Hidastaa iän tuomia muutoksia.
– Iho näyttää nuorekkaammalta.

Mahtavia tuloksia siis! Omastakin kokemuksestani voin kertoa, että Soma-hieronta tuntuu todella rentouttavalta, mieltä tyynnyttävältä ja tehokkaalta. Kasvot tuntuvat hieronnan jälkeen rentoutuneilta ja mieli on virkeä.


Muun muassa taiteilija Helena Lindgren huoltaa kasvojensa ihoa Soma Uplifting-hoidoissa Satu-Aamun hoivissa.


Kuinka hieronta tehdään ja mihin se vaikuttaa?

Soma-hieronnassa kasvot, kaula, decoltee ja pää käydään läpi napakoilla sormipyöritysliikkeillä. Hieronta tuntuu napakan nipistelevälle ja se lisää lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Miksi sitten kasvojen lihaksia tarvitsee huoltaa? Harvoin tulee ajatelleeksi, kuinka paljon eri lihaksia meillä on kasvojemme alueella. Kasvoissa ja kaulassa on yli 50 lihasta ja kiireinen elämänrytmi tuo kireyksiä ja jännitystiloja kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioihin. Kun energian, hapen ja ravinteiden liikkuminen estyy, vähentyvät myös kasvolihasten liikkuvuus, ilmeikkyys ja ihon heleys. Kasvoja hieromalla ja niiden lihaksistoa aktivoimalla voimme näin ollen parantaa ihon kimmoisuutta, väriä ja ulkonäköä.

Soma-hieronta myös aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa, joten hoidon jälkeen on syytä juoda riittävästi vettä.

Soma Uplifting-hoitoon sisältyy:
- Ihon alkupuhdistus
- Soma Uplifting-hieronta (n. 20 minuuttia)
- Elvyttävä hieronta (n. 15 minuuttia)
- Kirkastava kuorinta
- Hoitoseerumi
- Hoitonaamio kasvoille ja kaulalle
- Loppuvoide

Kesto noin 75 minuuttia, ja hinta 88 euroa. Soma-hieronnan voi tehdä myös yksinään, ja silloin sen hinta on 38 euroa.

Hoito olisi hyvä toistaa 4-5 viikon välein, jotta saavutetaan parhaat hoitotulokset.


Ja nyt tärkeää infoa:

Helmikuun ajan tarjoan Soma Uplifting-hoidon avajaistarjouksena hintaan 49 €! Riittää, että varaat ajan helmikuussa, ja tarjouksen voi käyttää yhden kerran per asiakas. Kannattaa todellakin hyödyntää tämä tarjous, koska hinta on nyt todella edullinen. :) Voit varata ajan puhelimella: 050 4121377 tai netissä timma.fi/beautybyanni. Olen muuten ensimmäinen hoitola Tampereella, joka tätä hoitoa tarjoaa!

Tervetuloa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti